søndag 14. april 2013

RENGJØRING FOR VÅREN.

April raser av gårde, nå opplever vi litt sol og ikke minst noen pluss grader. Det er hærlig det:-)

På Fabiola merker vi det veldig godt, kundene begynner å våkne til, kjenner at de nå begynner å bli klar til klær med lysere farger eller også i skarpe farger.
Vi er på pletten med engang og prøver å hjelpe kundene våre best mulig, vi finner ut av det og kunden går fornøyd ut med nytt tilskudd til garderoben.

Våren er jo en tid da vi rydder og vasker slik at det kan bli lysere, vi skifter litt på gardiner og interiør for å kvikke opp hjemme i vår egen stue, eller kanskje bare noen nye friske blomster hjelper.

Slik er det med oss også, vi vasker og rydder i oss selv, fjerning av døde hudceller på huden, tørre legger som trenger en skrubb og ikke minst barbering og skikkelig smøring av en velduftende hudlotion. Renser huden, fikser på bryn og fjerner bart. Lyse striper i håret eller en ny farge - det er ikke alltid vi har tid til alt dette og da er det deilig å skape denne gode følelsen med noen fornyelser til garderobeskapet istede.:-)

Men vi vil gjerne også fortelle dere om det mest fantastiske skotøyet som er kommet inn, bare må ha for sommeren og dette gjelder både dame og mann.



                                    P O N S handmade from Spain


 
 
 
 
 
Undersåttene våre fortjener kun det beste.
 
 
 
 
                         Ny uke og nye muligheter, vi ses:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar på Fabiola´s blogg!